Кунжут білий сирий
Корисні властивості кунжуту
Сучасна наука досліджувала корисні властивості кунжуту вздовж і впоперек. Наприклад, відомо, що за час росту і дозрівання насіння під жарким тропічним Сонцем, в кунжуті накопичується величезна кількість вітамінів групи B, E, K) і мінералів (калій, кальцій, залізо, фосфор, магній), ефірних олій, формується багатий біохімічний склад: білки, амінокислоти, лігнани, поліфеноли сезамін і сезамол (активно спалюють жири). Як правильно їсти насіння кунжуту
Найчастіше насіння кунжуту їдять сирими посипаючи салати або овочеві рагу. Також насіння кунжуту додають у хліб, розтирають в пасту, роблять смузі.
Насіння чорного кунжуту бажано залити водою і залишити на ніч, щоб вони краще засвоювалися організмом, а потім додавати у йогурти, смузі та овочеві салати.
Сире насіння можна обсмажити на сковороді або на листі, при температурі +180°с протягом 10-12 хвилин до красивого коричневого кольору. Насіння треба безперервно помішувати, щоб вони не пригоріли.
Упаковка | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Основні | |
Країна виробник | Узбекистан |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | узбекистан |
Тип спецій | кунжут |
- Ціна: 240 ₴/кг
- В наявності
240 ₴/кг
- +380 (66) 433-95-540965982108
- Понеділок09:0019:00
- Вівторок09:0019:00
- Середа09:0019:00
- Четвер09:0019:00
- Пʼятниця09:0019:00
- Субота09:0019:00
- НеділяВихідний