Макух кунжутний
Даний продукт дуже багатий вітамінами (B1, B2, F, PP, C), мінералами, ненасиченими жирними кислотами, клітковиною, фосфоліпідами, целюлозою, пектини, мікроелементи (Ca, K, Zn, Mg, Na, Fe, Cu)
Спосіб вживання: по 1-2 столовій ложці в день, запиваючи склянкою рідини.
Клітковиною можна замінити щільний сніданок або вечеря – склянка кефіру з клітковиною чудово наситить і впоратися з почуттям голоду.
Можна використовувати в якості смако-харчового наповнювача в будь-яких кашах.
Показання до застосування:
Вживання клітковини кунжуту:
- снижает уровень сахара в крови;
- усиливает желчевыделение,
- нормализует функции желчевыводящих путей;
- повышает число тромбоцитов и улучшает свертываемость крови;
- при ожирении способствует похудению и укрепляет тело;
- контролирует кислотность крови, повышенную кислотность желудочного сока;
- компенсирует общее истощение организма;
- помогает при жжении во время мочеиспускания;
- легкое слабительное;
- кунжутный жмых применяется как глистогонное средство;
- используется при малокровии, внутренних кровотечениях и гиперфункции щитовидной железы, ускоряет свертываемость крови;
- перешкоджає утворенню тромбів;
- в бодібілдингу застосовується для збільшення м'язової маси.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Виробник | Власне виробництво |
Тип | Вегетаріанські продукти |
- Ціна: 30 ₴/кг
- В наявності
30 ₴/кг
- +380 (66) 433-95-540965982108
- Понеділок09:0019:00
- Вівторок09:0019:00
- Середа09:0019:00
- Четвер09:0019:00
- Пʼятниця09:0019:00
- Субота09:0019:00
- НеділяВихідний